Özer hala umutlu

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi yolunda ağır bir yara alan Trabzonspor’da yetenekli oyuncu Özer Hurmacı, buna rağmen hedeften kopmadıklarını söyledi.Önlerinde 10 maçlık bir periyot olduğuna dikkat çeken Özer, “Na

Özer hala umutlu
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi yolunda ağır bir yara alan Trabzonspor’da yetenekli oyuncu Özer Hurmacı, buna rağmen hedeften kopmadıklarını söyledi.

Önlerinde 10 maçlık bir periyot olduğuna dikkat çeken Özer, “Nasıl bir galibiyetle bahar gelmiyorsa bir mağlubiyetle de umutlar tükenmez” dedi. Önlerindeki bu 10 maçlık periyotta başarılı sonuçlar alarak Avrupa hedefine ulaşacaklarını beliren Özer, şöyle konuştu: “İlk olarak Akhisar maçıyla işe başlayacağız. Yeniden galibiyet serisi elde edip kaybettiğimiz 4’üncülük koltuğunu geri alacağız. Biz buna inanıyoruz. Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Hedefimiz onları mutlu etmek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor