Özer: Gelecek Sezon!

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı, Avrupa kupalarına katılarak bu yılki hedefleri gerçekleştirdiklerini belirterek, gelecek sezon hem Avrupa'da hem de ligde yarışan bir takım olacaklarını söyledi.Trabzonspor'a devre arasında gelen ve kısa za

Özer: Gelecek Sezon!

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Özer Hurmacı, Avrupa kupalarına katılarak bu yılki hedefleri gerçekleştirdiklerini belirterek, gelecek sezon hem Avrupa'da hem de ligde yarışan bir takım olacaklarını söyledi.

Trabzonspor'a devre arasında gelen ve kısa zamanda kendini ispatlayan Özer Hurmacı gelecek sezon takımın en önemli silahlarından biri olacak. Son haftalarda yaşadığı sakatlıklardan ötürü forma şansı bulamayan başarılı oyuncu kiralık olarak forma giydiği bordo-mavili takımda gelecek sezonu iple çekiyor. Yeni sezonda Trabzonspor forması altında başarılı bir yıl geçirmek isteyen Hurmacı, bordo-mavili takımda kalıcı olmayı hedefliyor.

11 maçta görev alarak 2 gol atan tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirterek,"Bu sezon bu hedeften uzak kaldık ama diğer hedefimiz olan Avrupa kupalarına katılacağız. Bu bizim için çok önemli. Yapılacak olan takviyelerle beraber iyi bir ekip haline gelip, gelecek sezona hem Avrupa'da hem de ligde yarışan bir takım olacağız. Önümüzdeki yıl hem benim hem de takımım için daha güzel günler göreceğimizi düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler