Özer: “Bizim için her maç bir final”

Gençlerbirliği maçının kendileri açısından çok güzel geçtiğini belirten Özer, “Uzun zamandır bir maça bu kadar iyi başlamamıştık. Çok iyi bir ilk yarı oynadık. İkinci devrede ise doğal olarak tempoyu biraz düşürdük. Sonuç olarak güzel bir galibiyet aldık.

Özer: “Bizim için her maç bir final”

Gençlerbirliği maçının kendileri açısından çok güzel geçtiğini belirten Özer, “Uzun zamandır bir maça bu kadar iyi başlamamıştık. Çok iyi bir ilk yarı oynadık. İkinci devrede ise doğal olarak tempoyu biraz düşürdük. Sonuç olarak güzel bir galibiyet aldık. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız maçların bu şekilde olması lazım. Taraftarımızın daha çok katılımı ve coşkulu oyunumuzla birlikte birçok maçı bu şekilde koparabiliriz diye düşünüyorum.” dedi.

Galatasaray maçı sonrası yaptığı çağrıya taraftarların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle mutluluk yaşadığını dile getiren Özer, “Çocukların Trabzonspor forması giyerek okula gitmesi beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Hepsine teşekkür ediyorum. Benim için dünyada tüm Trabzonsporlular çok önemli. Sosyal medya hesaplarından bana ulaşanlara karşılık veriyorum. Takım performansı karşısında taraftarların da kayıtsız kalamayacağını ve tekrardan stadyumu dolduracaklarını düşünüyorum.” diye konuştu.

Hafta sonunda Beşiktaş ile ligde çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Özer, “Henüz elimizde hiçbir şey yok. Beşiktaş maçı çok önemli. Bizim gözümüzde her maç bir final. Eğer bir hedef koyduysak, her maça bu şekilde bakmamız gerekiyor. Bu nedenle hafta sonu Konya’da güzel bir final maçı oynayacağız. Umut ediyorum ki Konya halkı da bizi destekleyecektir. Orası da bize uğurlu gelecektir.” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler