Özer Aziz'e destek olacakmış!

Fenerbahçe'de çok fazla forma şansı bulamadığı için sıkıntı günler geçirdiğinden bahsedilen genç futbolcu Özer Hurmacı'nın hissettiklerini ona en yakın isim olan, dayısı Lemi Çelik aktardı.AZİZ YILDIRIM'A SAHADA GÖSTERECEĞİ PERFORMANSLA DESTEK OLMAK İSTİY

Özer Aziz'e destek olacakmış!

Fenerbahçe'de çok fazla forma şansı bulamadığı için sıkıntı günler geçirdiğinden bahsedilen genç futbolcu Özer Hurmacı'nın hissettiklerini ona en yakın isim olan, dayısı Lemi Çelik aktardı.

AZİZ YILDIRIM'A SAHADA GÖSTERECEĞİ PERFORMANSLA DESTEK OLMAK İSTİYOR; TEK SIKINTISI BU

Teknik direktör Çelik, soruları yanıtladı ve "Her futbolcu oynamak ister, oynamadığı zaman da üzülür. Bu da doğaldır; fakat Özer'in daha büyük üzüntüleri var; bunların başında da Fenerbahçe'nin başına gelenler. Özellikle kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın asbaşkanların ve Cemil Turan'ın durumu Özer'i çok üzüyor. Dolayısıyla oynayarak, takıma katkı sağlayarak başkana ve diğer isimlere destek vermek istiyor. Bu olmayınca üzülüyor. Ayrıca iki defa ayağı kırıldı; düzeldiği zaman yine sakatlıklar geçirdi. Şu anda yeni yeni düzeliyor, formuna kavuşuyor. Maç kondüsyonu farklı bir şey; sanırım birkaç maç üst üste oynarsa daha iyi bir seviyeye gelecektir" dedi.

1-2 HAFTA SONRA OYNAYACAĞINA İNANIYORUM; AYKUT HOCAYA TEPKİSİ OLMADI

Lemi Çelik, "Şu süreçte Aykut hocanın orada olması Özer için büyük bir şans olduğu gibi takım için de büyük bir avantajdır. Aykut hoca dışında kimse Fenerbahçe'yi bu süreçte bu düzeye taşıyamazdı. Özer'in Aykut hoca ve camiaya karşı sevgi ve saygısı çok büyük. Bütün hırsı, daha fazla oynamak, takımına katkı sağlamak adına. Bu da 1-2 hafta sonra gerçekleşecektir. Gollerini atacaktır ve attıracaktır. Aykut Kocaman'a yönelik tepki gösterdiği iddiası abartı şeyler. Özer, hocasına her zaman saygılıdır. Aksi durumda zaten karşısında beni bulur. Ayrıca Özer son derece kontrollü bir futbolcudur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor