Özer: Avni Aker'de maça çıkmak

Trabzonspor'un yeni transferi Özer Hurmacı'nın pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de forma giymeye çok yakın olduğu bilirildi.Malouda'nın sakat olması, Yusuf'un da kart cezalısı oluşu nedeniyle Mustafa Akçay'ın Kasımpaşa'dan alınan Ö

Özer: Avni Aker'de maça çıkmak

Trabzonspor'un yeni transferi Özer Hurmacı'nın pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de forma giymeye çok yakın olduğu bilirildi.

Malouda'nın sakat olması, Yusuf'un da kart cezalısı oluşu nedeniyle Mustafa Akçay'ın Kasımpaşa'dan alınan Özer'i oynatabileceği öğrenildi.

Antrenmanlarda da oldukça iyi bir performans sergileyen Özer'in de Avni Aker'de Trabzonspor taraftarlarının önüne çıkmak için sabırsızlandığı belirtildi. Özer, "Hep hayalini kurduğum Trabzonspor formasıyla Avni Aker'de maça çıkmak inanılmaz olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler