Özel sporculardan TS'ye ziyaret

Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileri bugün Trabzonspor'u ziyaret ederek, Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar ile görüştü.Okul bünyesinde oluşturulan Engelsiz Yürekler Spor

Özel sporculardan TS'ye ziyaret

Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileri bugün Trabzonspor'u ziyaret ederek, Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar ile görüştü.

Okul bünyesinde oluşturulan Engelsiz Yürekler Spor Kulübü’nün Başkanı Yahya Sekban, kulübün Trabzon’da tek olduğunu belirterek, 8-14 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Atletizm Bölge Şampiyonası’na katılacaklarını ifade etti.

Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar ise şampiyonaya gidecek sporculara başarı dileyip, çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor