Özbak: Borçlar ürkütüyor

Trabzonspor Olağan Divan Genel Kurulunda konuşma yapan Divan Kurulu Başknaı Ali Özbak, Trabzonspor'un borç stokunun ürkütücü boyutlara ulaştığını söyledi.Özbak, "Oyuncunun biri geliyor biri gidiyor. Borç stokumuz maalesef ürkütücü bir boyuta ulaştı. Aslın

Özbak: Borçlar ürkütüyor

Trabzonspor Olağan Divan Genel Kurulunda konuşma yapan Divan Kurulu Başknaı Ali Özbak, Trabzonspor'un borç stokunun ürkütücü boyutlara ulaştığını söyledi.

Özbak, "Oyuncunun biri geliyor biri gidiyor. Borç stokumuz maalesef ürkütücü bir boyuta ulaştı. Aslında ülkemizin tüm kulüplerine baktığımız bu bağlamda bir paralellik göstermektedir. Ama biz Trabzonspor’uz. Farklı olmalıyız. Zira geçmişte başarılı oluşumuzun nedeni buydu.. Farklı oluşumuz yani. 1977 yılında kulübümüzün borcu yok, 2014 yılının 25 ekiminde borç stoku 270 milyonu aştığı ön görülmektedir. 20 yıla baktığımda transferle otomatiğe takılmış.. Bugüne kadar 78 tane yabancı oyuncu geldi. Bunların 8 tanesi kadroda. O yönetim bu yönetim böyle bir ayrım yapmıyorum. " dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler