Ozan'dan heyecanlandıran mesaj!

Bursaspor'un genç yıldızı ve transfer piyasasının gözde ismi Ozan Tufan, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla "ayrılık" dedikodularına bir yenisini ekledi. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen genç orta saha oyuncusun

Ozan'dan heyecanlandıran mesaj!
Bursaspor'un genç yıldızı ve transfer piyasasının gözde ismi Ozan Tufan, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla "ayrılık" dedikodularına bir yenisini ekledi.
 
Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen genç orta saha oyuncusunun sosyal medyada yaptığı paylaşım "takımdan ayrılıyor" yorumlarına neden oldu.
 
Takım arkadaşları Serdar Aziz ve Volkan Şen ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Ozan'ın, "Kötü zamanların adamları her şey için teşekkürler" ifadelerini kullanması "veda" şeklinde yorumlandı.
 
İşte Ozan Tufan'ın o paylaşımı;
ozan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler