Ozan ve Turgay'a teklif yapıldı

Trabzonspor Başkanı Şener, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.Başkan Şener, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferinin gündeme hiç gelmediğini belirterek, “Bu menajerlerin oyunu. Bursaspor’dan Sercan’ı değil ama Turgay ve

Ozan ve Turgay'a teklif yapıldı

Trabzonspor Başkanı Şener, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Şener, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferinin gündeme hiç gelmediğini belirterek, “Bu menajerlerin oyunu. Bursaspor’dan Sercan’ı değil ama Turgay ve Ozan’ı istedik. Sözleşmeleri devam ettiği için kulüplerine teklif yaptık ve cevap bekliyoruz. Bir hafta içerisinde bu konuda bir cevap alacağımızı düşünüyoruz. Her iki futbolcu da hocamızın takımında görmek istediği kaliteli isimler” diye konuştu.

Şener, Polonia Warsawa takımında forma giyen Adrian Mierjewski için de kulübüne resmi teklifte bulunduklarını ifade ederek, “Futbolcu bize gelmek istiyor. Ama kulüp başkanı şu an için transfere onay vermedi. Yarın bu transfer olumlu veya olumsuz yönde sonuçlanacak. Biz olumlu sonuçlanması için gereken her şeyi yaptık” dedi.

Karşıyaka’dan Aykut Akgün’ü almak için de görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Şener, "Aykut da hocamızın takımda görmek istediği isimlerden biri. Bu oyuncuyu da kadromuza katmak istiyoruz. Ayrıca bizim oyuncularımıza da gelen bir çok teklif var. Ama şu an için bunları değerlendirmiyoruz. Daha sonra bakacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler