Ozan Trabzon yolunda mı ?

Trabzonspor'un Bursaspor un milli futolcusu Ozan İpek'e teklif yaptığı iddia edildi. Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Ozan İpek için bordo mavili takımın Henrique takasını teklif ettiği, Bursaspor yönetiminin ise Henrique'nin yanı sıra 1461 Trabzon'da

Ozan Trabzon yolunda mı ?

Trabzonspor'un Bursaspor un milli futolcusu Ozan İpek'e teklif yaptığı iddia edildi. Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Ozan İpek için bordo mavili takımın Henrique takasını teklif ettiği, Bursaspor yönetiminin ise Henrique'nin yanı sıra 1461 Trabzon'dan iki genç futbolcuyu daha istediği iddia edildi.

Bu arada yeşil beyazlıların ikinci seçenek olarak Ozan'a karşılık Olcan'ı istediği, bu teklifin ise Trabzonspor yönetimi tarafından kabul görmediği bildirildi.

HENRİQUE G.ANTEP’TEN DÖNDÜ

Trabzonspor yönetim kurulu göndermeyi planladığı oyuncumlar arasında yer alan Brezilyalı futbolcu Henrique’nin  sezon başanda menejer ücreti nedeniyle son dakikada Gaziantep’ın kapısından döndüğü öğrenildi. Bordo mavili ekipte bir türlü beklentilere karşılık veremeyen ve gözden düşen  Henrique için Trabzonspor yönetimi sezon başında Gaziantep ile anlaşmaya vardı.

İki kulüp arasında bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro ya anlaşma yapılırken Kırmızı-Siyahlı kulübün menejer ücretini Trabzonspor’un ödemesini istemesi nedeniyle bordo mavililer transfer gerçekleşmedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler