Özak: "Trabzonspor daha şanslı!"

TRT 3'te yayımlanan 'Basın Tribünü' programına konuk olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, “Şampiyonluk yarışında iki güzide kulüp yarışıyor ama Trabzon daha şanslı” dedi.Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Süper Lig’deki şampiy

Özak: "Trabzonspor daha şanslı!"

TRT 3'te yayımlanan 'Basın Tribünü' programına konuk olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, “Şampiyonluk yarışında iki güzide kulüp yarışıyor ama Trabzon daha şanslı” dedi.

Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. TRT 3’te yayın hayatına başlayan ‘Basın Tribünü’ programına konuk olan Bakan Özak, “Ben Trabzonsporluyum. 1995-96 sezonunda Fenerbahçe, Trabzon’da bizi yendiğinde, gittim onları kutladım sonra da evde ağladım. Aykut isminde çok değerli bir teknik adamın yönettiği Fenerbahçe ile Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik adamın yönettiği Trabzon’un mücadelesinde az hata yapan ipi göğüsleyecektir. Avantaj Trabzonspor’da gözüküyor” dedi.

‘Yasa sorunları azaltacak’

Özak, şiddet yasasıyla ilgili olarak ise, “Kurunun yanında yaş da yanacak mı?” sorusuna, “Kuru yanmıyor ki, yaş mı yanacak!” cevabını verdi. Özak, “Müsabakadan men cezası alan taraftarlar yalnızca o branşın maçları başlarken ve  bittikten sonra en yakın karakola giderek imza verecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor