Özak Gökçek'le toplantı yapacak

Başkent Ankara'nın ev sahipliğinde 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonda "1. Uluslararası Çocuk Spor Oyunları" için Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın (6 Nisan) birlikt

Özak Gökçek'le toplantı yapacak

Başkent Ankara'nın ev sahipliğinde 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonda "1. Uluslararası Çocuk Spor Oyunları" için Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın (6 Nisan) birlikte basın toplantısı yapacak.

Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşecek basın toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün uluslararası düzeydeki bu organizasyon için yaptıkları ve yapacakları çalışmalar, hazırlıklar basın mensuplarına anlatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler