Özak: Çirkin şey duyuyorum

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor'a ilişkin Haber61'net Genel Yayın Yönetmeni Hande Alemdar'a özel açıklamalarda bulundu. Özak'ın konuşmasından satır başladı: "Trabzonspor büyük bir camia. Kimse siyaseti bulaştırmasın spora, kula

Özak: Çirkin şey duyuyorum

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor'a ilişkin Haber61'net Genel Yayın Yönetmeni Hande Alemdar'a özel açıklamalarda bulundu.

 

Özak'ın konuşmasından satır başladı: "Trabzonspor büyük bir camia. Kimse siyaseti bulaştırmasın spora, kulağıma çok çirkin sözler geliyor Trabzonspor camiasına yakışmaz bunlar. Burada çok belirsiz konuşanlar var bu konuda. Herkes elini vicdanına koysun. Son 10 yılda Trabzonspor için neler yaptık bunları bir araştırsınlar. Kendi kendilerine muhasebe yapsınlar. Trabzonspor bizim olmazsa olmaz değerimiz. Bunlara cevap vermek bana yakışmaz.

 

Aziz Yıldırım ile başbakanın görüşmesinde herhangi bir şey aranmamalı. Bu çok çirkin.

 

Trabzonspor çok iyi gidiyor. Trabzonspor hangi hedefe ulaşırsa ulaşsın hep birinci sırada” dedi.

 

BAŞBAKAN FENERLİ BEN DE TRABZONSPORLU

"Trabzon’a geldiğimde çok saçma konuşmalar duydum. Çok üzülüyorum bunlara. Ama bunlara benim cevap vermem terbiyeme müsaade etmez. Ayrıca kimse de Trabzonspor üzerinden siyaset falan yapmasın" diyen Özak, "Trabzonspor şuanda çok çok iyi durumda. Çok fazla bilinçsiz konuşmalar oluyor bunu vurgulamak istiyorum. Kendi elini vicdanına koysun herkes.

 

Aziz Yıldırım konusu kesinlikle malzeme olarak kullanılmamalı. Trabzonspor’a 3 ziyaret gerçekleştirdi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan. 200 milyon dolarlık bir rakamla yatırım yapıldığını ve Avni Aker’in güzelleştirme çalışmaları devam edecek. Bizim başbakanımız Fenerbahçeli olabilir bende Trabzonsporlu bir bakanım. Trabzonspor 6 kez şampiyon oldu bu yılda 7. kez şampiyon olacak. Bir tarafı aşağı bir tarafı yukarı çekmenin bir anlamı yok.

 

Trabzonspor borsadan kurtuldu 30 yıl daha rahatladı bu yüzden Trabzonspor’un başarılı devam edeceğini belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor