Özak, bakın Hacıosmanoğlu için ne dedi?

Trabzonspor eski başkanlarından AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eski başkan Sadri Şener hakkında suç duyurusunda bulunmasına tepkisini sürdürüyor. Trabzonspor camiasına Hacıosmanoğlu’na verdikleri tep

Özak, bakın Hacıosmanoğlu için ne dedi?
Trabzonspor eski başkanlarından AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eski başkan Sadri Şener hakkında suç duyurusunda bulunmasına tepkisini sürdürüyor. Trabzonspor camiasına Hacıosmanoğlu’na verdikleri tepkiden ötürü teşekkür eden Özak, “Tesadüfen pazarlıklarla bir yere gelen kişiye Trabzonspor Başkanlığı makamı bol geldi. Yaşananlar bunu açık ve net bir şekilde gösteriyor” dedi. 
 
Trabzonspor Başkanının saygıdeğer olup doğru konuşması gerektiğine dikkat çeken Özak, “Bu camia büyük bir camiadır, iyi temsil edilmelidir. Tabi bu yetenekle de direkt alakalıdır. Trabzonspor Başkanı Trabzonspor’u Trabzonspor yapan değerlere saygısızlık yapmamalıdır, seviyeli ve terbiyeli olmalıdır. Ancak ne yazık ki bugün Türkiye’nin her tarafındaki Trabzonsporlular inanılmaz moral bozukluğu içerisindedirler.
 
Böyle birisi tarafından temsil edilemedikleri için büyük bir üzüntü içindedirler. Seçim öncesi duygu sömürüsüyle çirkin pazarlıklarla, ikbal vaatleriyle ve tribünlerdeki gençlerle pazarlık yaparak bu seçimi kazanabilen zatın gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Bu anlamda gerçek yüzü ortaya çıkan bir kişinin Trabzonspor’a ve Türk sporuna verebileceği hiçbir şey yoktur. Bunu sadece ben değil ayrılan yönetici arkadaşları söylüyor. Trabzon kamuoyu söylüyor. Her açıdan kulübümüz giderek bir kötü sonuca doğru hızla gitmektedir. Tıpkı 1461’de olduğu gibi. Ama ben inanıyorum ki gerçek Trabzonsporlular bu sığ, küçük yetersiz kötü niyetli zata gerekli cevabı vereceklerdir” ifadelerine yer verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor