Oyunla değil gerçekle uğraş TFF!

Türk futbolunda yaşanan sıkıntıların bir türlü bitmemesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sorunları görmezden gelmeye devam ediyor.Türkiye’de herkesin gözü önünde yapılan pisliklerin sonucunda futbolseverleri futboldan soğutan TFF şimdi ise futbo

Oyunla değil gerçekle uğraş TFF!

Türk futbolunda yaşanan sıkıntıların bir türlü bitmemesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sorunları görmezden gelmeye devam ediyor.

Türkiye’de herkesin gözü önünde yapılan pisliklerin sonucunda futbolseverleri futboldan soğutan TFF şimdi ise futbolu sevdirebilmek için kendi resmi internet sitesinden yeni bir uygulama başlattı.

basliksiz-4.20131219165429.jpg

Ülke futbolunun kirlenmesinde büyük payı olan TFF’nin futbol üzerinde oynanan oyunları görmezden gelerek sanal futbol oyunu ile futbolu sevdirmeye çalışması oldukça ilginç karşılandı.

Futbolseverlerin bu çelişkili duruma nasıl bir tepki göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler