"Oyun hep elimizdeydi"

 Temposuz geçen Trabzonspor – Beşiktaş maçından sonra bordo-mavili ekipte teknik direktör Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.Kafkas 1 puanın moral getireceğini söylerken, Kontrollü oynamaya çalıştık. Oyunun tamamına yakın kontrol bizdeydi. Bir tek eksik

"Oyun hep elimizdeydi"

 

Temposuz geçen Trabzonspor – Beşiktaş maçından sonra bordo-mavili ekipte teknik direktör Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

Kafkas 1 puanın moral getireceğini söylerken, Kontrollü oynamaya çalıştık. Oyunun tamamına yakın kontrol bizdeydi. Bir tek eksik olan goldü. Bu haftaki oyunumuz geçen haftaya göre daha iyiydi. Oyuncularımın takım olma yönündeki çaba beni çok memnun etti.

Umarım diğer haftalara bunu taşırız. İçinde bulunduğumuz durumu gözüne alırsak bir puan moral açısından iyi. Oyuncuların kendine olan özgüven kayıbı ve disiplin bu işi getirecek. Bu sene ligi bitirebileceğimiz yerde bitirip kupa almak tek hedefimiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor