Oynadığımız futbol bize yakışmadı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda OYAK Renaultspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, bu maçta amaçlarının en az 1 puan almak olduğunu söyledi.  Beklemiş, disiplinsiz hareketlerinden dolayı Ahmet, Nuri v

Oynadığımız futbol bize yakışmadı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda OYAK Renaultspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, bu maçta amaçlarının en az 1 puan almak olduğunu söyledi.

 

Beklemiş, disiplinsiz hareketlerinden dolayı Ahmet, Nuri ve Zekeriya'yı kadro dışı bıraktıklarını vurgulayarak, ''Geçen hafta Kırklarelispor karşısında oynadığımız futbol bize hiç yakışmadı. İyi mücadele eden, iyi futbol oynayan ekibiz. Futbolcularımızdan istediğimiz, kendi gelecekleri adına maçlara çıkmalarıdır. Bu maçlar onların vitrin maçlarıdır, futbolcularımızın çok daha iyi yerlere gelmesini isteriz'' dedi.

 

OYAK Renaultspor'un ligde play-off mücadelesi verdiğini anımsatan Beklemiş, ''Bizi yenmek için sahaya çıkacaklar. Bu maçta amacımız deplasmandan en az bir puan alarak dönmek olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler