Otyakmaz: Az kaldı temizleneceğiz

Alınan bilgilere göre emniyetteki sorgular tamamlanan ve aralarında Adliyeye getirilenler arasında Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Emenike, Ümit Karan, Sezer, Korcan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Cemil Turan'ın da dahil olduğu 26 kişi Beşiktaş adliy

Otyakmaz: Az kaldı temizleneceğiz

Alınan bilgilere göre emniyetteki sorgular tamamlanan ve aralarında Adliyeye getirilenler arasında Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Emenike, Ümit Karan, Sezer, Korcan, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Cemil Turan'ın da dahil olduğu 26 kişi Beşiktaş adliyesine sevkedildi.

Dün 22, bügün de 26 kişinin gözaltına alınmasıyla birlikte toplam 48 kişi mahkemeye sevkedilmiş oldu. Bu gelişmelerin ardından sorguları devam eden 13 kişinin kaldığı belirtildi.

OTYAKMAZ: "AZ KALDI HERŞEY BELLİ OLACAK. HEPSİNDEN TEMİZLENECEĞİZ"
Futbolcu Sezer Öztürk'ün babası İsmail Öztürk, oğlunu polis otobüsüne binerken yanağından öptü

Futbolda şike soruşturması kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan 25 şüpheli, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi.

Aralarında Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Emenike, Ümit Karan, Sezer Öztürk, Korcan Çelikay, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Cemil Turan 'ın da bulunduğu şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 'nün bulunduğu B Blok'un nezarethanesinden çıkarılarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait otobüse bindirildi. Sezer Öztürk'ün babası İsmail Öztürk, oğlunu polis otobüsüne binerken yanağından öptü. Şüpheliler soruları yanıtsız bırakırken Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Az kaldı herşey belli olacak. Hepsinden temizleneceğiz" diye konuştu.

Öte yandan emniyet önüne gelen 7 Fenerbahçeli taraftar da, yöneticilerine destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor