Oturdukları yerden ahkam kesiyorlar

1461 Trabzon ve Ankaraspr PTT 1. Lig’in 10. haftasında karşı karşıya geldi.Başladığı gibi sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un eski futbolcularından Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü saha zemininin kötü olmasından

Oturdukları yerden ahkam kesiyorlar

1461 Trabzon ve Ankaraspr PTT 1. Lig’in 10. haftasında karşı karşıya geldi.

Başladığı gibi sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un eski futbolcularından Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü saha zemininin kötü olmasından şikayet etti.   

Saha zemininin çok kötü olduğunu belirten Özköylü, ''bugün maç konuşmak çok zor. Öncelikle herkesin başı sağolsun. Türk futbolu önemli bir değerini kaybetti. İyi mücadele ettik. Bu sahada bu mücadeleyi veren oyuncularımı kutluyorum. TFF’nin bu işe bir çare bulması lazım. Yazık günah yani oturdukları yerden ahkâm kesiyorlar. Oyunculara tarlada futbol oynatıyorlar. Böyle tarladan oyuncu da çıkmaz. Bu sahalarla Türk futbolu bir yerlere gelemez. Hoca neden bunları söyledi diye kimse konuşmasın. Bu çocuklara burada bir şey olsa hesabını kim verecek. Ben yağmurlar başladığında ne yapacaklarını çok merak ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler