Otel borçlarını ödeyemiyorlar

Araklıspor 3. Lig’den düştükten sonra bir türlü ekonomik olarak yüzü gülmedi. Yönetim kurulunu 25 kişi olarak belirleyerek yola çıkan Ömer Çebi ve ekibi hiçbir dönem tam kadro bir araya gelemedi. Belediye başkanı Recep Çebi’nin destek verdiği yönetimin ic

Otel borçlarını ödeyemiyorlar

Araklıspor 3. Lig’den düştükten sonra bir türlü ekonomik olarak yüzü gülmedi. Yönetim kurulunu 25 kişi olarak belirleyerek yola çıkan Ömer Çebi ve ekibi hiçbir dönem tam kadro bir araya gelemedi. Belediye başkanı Recep Çebi’nin destek verdiği yönetimin icraatları ise büyük sıkıntılara neden oldu. Araklıspor’da da sorunlar katlanarak büyüdü. Yönetimin koltuğa oturduğu gün futbolcuların kaldığı tesislerin ödenmeyen eski faturalarından dolayı elektrikleri kesildi. 

 
Otel Borcu 25 Bİn Lİra
 
 Öğretmen evine alınmayan sporculara ilçedeki Ferah Otel kapılarını açtı. Geçici olarak kalacakları otelde 5 aydır hiçbir ücret ödemeden kalan 10 sporcu, hoca ve masör otel işletmecisini de çileden çıkarttı. 25 bin TL otele borcu olan Araklıspor yönetimine ne kaymakamlıktan ne de belediyeden bir destek gelmeyince sporcular kendilerini kapıda buldular.  Otel işletmecisi Mustafa Solmaz daha sonra üzüldüğü için sporculara yeniden kapılarını açtı.
 
Solmaz İsyan Ettİ
 
 Solmaz, yaptığı açıklamada “Bir Araklı esnafı ve Araklıspor sevdalısı olarak üzerime düşen sorumluluğu yönetimde bulunandan çok daha fazla yaptığıma inanıyorum.  Araklıspor hiçbir zaman rant ve makam elde etme yeri olarak görülmemelidir. Kimse zorla başkan ve yönetici olamamalıdır. Eğer zorla olmuşsa getirenler borçları ödemelidir. İlçemize çeşitli yerlerden gelen sporculara, marka ilçe olma adına uğraşanların emeklerine haksızlık yapıldığını düşünüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor