Osmanlıspor yoluna devam ediyor!

PTT 1. Lig'de 3. hafta mücadelesinde Osmanlıspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 3-1'lik galibiyete ulaştı.Osmanlıspor'u galibiyete taşıyan golleri 48. dakikada Tonia Tisdell, 83'te Serdar Deliktaş ile 89'da Erdal Kılıçaslan kaydetti.

Osmanlıspor yoluna devam ediyor!

PTT 1. Lig'de 3. hafta mücadelesinde Osmanlıspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 3-1'lik galibiyete ulaştı.

Osmanlıspor'u galibiyete taşıyan golleri 48. dakikada Tonia Tisdell, 83'te Serdar Deliktaş ile 89'da Erdal Kılıçaslan kaydetti. Karşıyaka'nın tek golü 90'da Mehmet Yiğit'ten geldi.

Öte yandan Karşıyaka'da 57'de Rıdvan Şimşek ve dakikalar 76'yı gösterdiğinde  Servan Taştan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Alınan bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 9'a yükseltirken, Karşıyaka 4 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Osmanlıspor deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olurken, Karşıyaka sahasında Şanlıurfaspor'u ağırlayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor