Osman Özköylü iddialı konuştu

TFF 1. Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Güngörenspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'un eski futbolcusu Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, ''Deplasmandan iyi sonuçla döneceğiz'' dedi. Özköylü yaptığı açıklamada, İstanbul Güngörenspor ile sez

Osman Özköylü iddialı konuştu

TFF 1. Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Güngörenspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'un eski futbolcusu Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, ''Deplasmandan iyi sonuçla döneceğiz'' dedi.

 

Özköylü yaptığı açıklamada, İstanbul Güngörenspor ile sezonun en zor karşılaşmasını oynayacaklarını, ligde kalan maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.

 

Bu karşılaşmalardan ilkini yarın oynayacaklarını anımsatan Osman Özköylü, ''Maçın kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Puan kayıpları bizi tehlikeli bölgeye iter. Alt sıralardan uzaklaşmak için İstanbul Güngörenspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum, deplasmandan iyi sonuçla döneceğiz'' dedi.

 

Öte yandan, Denizlispor'da sakatlığı geçen Hüzeyfe Doğan'ın kafileye dahil edildiği, Eser Yağmur'un dışında eksik oyuncunun bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler