Oryantiring antrenör kursu açıldı

  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, oryantiring sporunu geliştirmek ve ilde yaygınlaştırmak için federasyonla işbirliği içerisinde kurs düzenlediklerini belirtti. Oryantiring sporuna ilginin her geçen

Oryantiring antrenör kursu açıldı

 

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, oryantiring sporunu geliştirmek ve ilde yaygınlaştırmak için federasyonla işbirliği içerisinde kurs düzenlediklerini belirtti. 

Oryantiring sporuna ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti: 

''Oryantiring her türlü arazide yapılabilen, katılımcıların kontrol noktalarını harita ve pusula yardımı ile en kısa zamanda ziyaret etmeye çalıştığı bir doğa sporudur. Kısaca bedensel ve zihinsel çalışmanın birlikte ifadesi olan oryantiring sadece düz bir koşu değil, aynı zamanda bir oyundur.'' 

     Yazıcı, 2 Temmuz'da başlayan ve 13 Temmuz'da sona erecek kursa, beden eğitimi yüksek okulu mezunlarının 8 Temmuz'a kadar müracaat edebileceklerini vurgulayarak, müracaatların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen yapılması gerektiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor