Ortalık toz duman

Haber61/spor servisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun, Akyazı Stadyumu dışında kalan Gençlik Spor Müdürlüğü Tesisleri Kapalı Spor Merkezi ve diğer spor alanlarının bulunduğu komplekse, “Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik v

Ortalık toz duman
Haber61/spor servisi 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun, Akyazı Stadyumu dışında kalan Gençlik Spor Müdürlüğü Tesisleri Kapalı Spor Merkezi ve diğer spor alanlarının bulunduğu komplekse, “Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi”    ismi önermesi Trabzon’u salladı.
 
280 milyon liralık yatırımı TOKİ üzerinden Başbakan’ın yaptırdığını ve böyle bir ismin hakkı olduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu’na önce taraftarlar tepki gösterdi. 3 Temmuz şike operasyonu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kurumlar ve kişiler ayrılsın” sözünü hatırlatan bordo mavililer, sosyal medyada bu öneriyi yerden yere vurdu.
 
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan da tartışmalara ayrı bir boyut kazandırdı.  Karan, “Trabzonlu Başbakan Hasan Saka’nın ismi gözlerine girsin” derken Trabzonsporlular muhalefete de, “Sizde diğer siyasiler gibi Trabzonspor’un hakkı çalındı sesinizi çıkarmadınız. Parti liderleriniz de şikecilere destek verdi “ diyerek muhalefete de yüklendiler. 
 
Taraftar grupları, ard arda açıklama yaparak olayı protesto ederken, en sert tepki yine Trabzonspor’dan geldi. Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak, “O isim verilirse söker atarız” derken gözleri Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na çevrildi. Hacıosmanoğlu sessizliğini koruyor.
img_8452.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler