Ortahisar Kanuni FK’nın yeni hocası belli oldu

Bu sezon  Bölgesel Futbol Amatör lig olan “BAL” liginde, yeni ismiyle mücadele edecek olan Ortahisar Kanuni FK’nın Teknik Direktör arayışları sona erdi.Trabzonspor’un Alt yapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu’nun yardımcısı olarak günlerdir adı geçen Osman Ka

Ortahisar Kanuni FK’nın yeni hocası belli oldu

Bu sezon  Bölgesel Futbol Amatör lig olan “BAL” liginde, yeni ismiyle mücadele edecek olan Ortahisar Kanuni FK’nın Teknik Direktör arayışları sona erdi.


Trabzonspor’un Alt yapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu’nun yardımcısı olarak günlerdir adı geçen Osman Kastan, bu konuda Sadi Tekelioğlu’na teşekkür ederek, Ortahisar Kanuni FK takımıyla anlaştı.

Başkanlığını iş adamı Haluk İskender’in yaptığı kulüpte, yeni sezon için hazırlıkları başlarken, yeni takımı oluşturmak için, Osman Kastan ve kulübün Menajeri Atakan Kadıoğlu kolları sıvadı.

Bu akşam saat 17.00’de, Arafil Boyu’ndaki Maşatlık tesislerinde ilk çalışmasını yaparak sezonu açacak olan Mavi,Beyaz,Bordo’lu takım, ilerleyen günlerde Trabzon içerisinde ki uygun bir ortamda, kampa  girecek.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ortahisar Kanuni FK takımının yeni teknik direktörü Osman Kastan, en son yine aynı ligde Fatsaspor’un teknik adamlığını yapmıştı.

50 yaşındaki Kastan, daha önce sırasıyla, Erzincan Karagücü, Kurtuluşspor, Çarşıbaşıspor, İdmanocağı, Arsinspor, Sürmenspor, Sivas Divriğispor, Bafraspor, Yalıspor ve Fatsaspor takımlarını çalıştırmıştı.

Bu takımlardan Kurtuluşspor, Çarşıbaşı ve İdmanocağı takımlarını Trabzon Futbol Amatör küme de şampiyon yapmış, ardından Çarşıbaşı takımına Türkiye şampiyonluğunu kazandırmıştı.

Arsinspor’u 3.ligde şampiyon yapıp 2.lige çıkaran Kastan’ın görevine ödül olarak son verilmiş, Yalıspor’u da 3.ligde şampiyon yapmaya yada 2.lig için Play-Off ‘a girmesini sağlamaya iki-üç hafta kala, yine görevine son verilmişti.

En son Fatsasspor kulübünü çalıştıran, küme potasında devir aldığı takımın küme de kalmasını sağlayan Kastan “ Bizim için dik duranları, futbolcu kardeşlerimizle mahcup etmemeye çalışacağız “ dedi.

Kastan’ın yardımcı antrenörlüklerini, Hakan Bayraktar ve Abdül Baki Yıldırım yapacak.
Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon BAL ligine yükselen Farozspor kulübü, kısa bir süre önce yaptığı olağan üstü kongrenin ardından ismini değiştirip, yeni sezon için Ortahisar Kanuni FK ismini almıştı.

 

kastan.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor