Orta sahada kim oynayacak?

Bordo-Mavililer’de orta alanda Gustavo Colman, Didier Zokora ve Alexandru Bourceanu üçlüsünden hangilerinin sahada olacağı henüz kesinleşmiş gibi gözükmüyor. Mandıralı’nın seçeceği iki isimle ilgili olarak kararını son ana kadar bekledikten sonra vermesi

Orta sahada kim oynayacak?
Bordo-Mavililer’de orta alanda Gustavo Colman, Didier Zokora ve Alexandru Bourceanu üçlüsünden hangilerinin sahada olacağı henüz kesinleşmiş gibi gözükmüyor. Mandıralı’nın seçeceği iki isimle ilgili olarak kararını son ana kadar bekledikten sonra vermesi bekleniyor. Colman son dönemde inişli çıkışlı bir grafik sergilese de, Arjantinli futbolculunun büyük maçlarda çok daha etkili ve konsantrasyonunun yüksek olduğu biliniyor. Diğer tarafta Zokora, Fenerbahçe maçlarını yaşamış bir isim ve tecrübesiyle bir adım daha öne çıkıyor. Devre arasında kadroya katılan Bourceanu, hazır olsa da Zokora’nın durumuna göre formayı alacak. 
 
Janko’nun morali üst düzeyde
 
Fildişi Sahili’nin milli takım kampında bulunan ve dün Trabzon’a geldiği öğrenilen deneyimli oyuncunun bugünkü idmandaki performansı, karar konusunda etkili olacak. Colman’ın yeri garanti gibi ama Avni Aker’deki mücadelede partneri önce Zokora, alternatifi de Bourceanu olması düşünülüyor. Bu arada forvet hattında milli maçlar haftasından Türkiye’ye moralli dönen ve Avusturya formasıyla Uruguay ağlarını havalandıran Marc Janko’nun oynama şansının yüksek olduğu bildirildi. Janko’nun da bu maça ayrı bir motivasyonla hazırlandığı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler