Orman'dan rest! 'Ellerini sıkmam'

BEŞİKTAŞ ile Feyenoord arasında "Protokol" krizi çıktı… Siyah-Beyazlı yönetim, Hollandalı ekibinin yöneticilerden ilk karşılaşma için Stadion Feijenoord'un protokol tribününden 14 koltuk istedi. Bu istek şok bir şekilde cevaplandı. Feyenoord yönetimi, "Si

Orman'dan rest! 'Ellerini sıkmam'
BEŞİKTAŞ ile Feyenoord arasında "Protokol" krizi çıktı…
 
Siyah-Beyazlı yönetim, Hollandalı ekibinin yöneticilerden ilk karşılaşma için Stadion Feijenoord'un protokol tribününden 14 koltuk istedi. Bu istek şok bir şekilde cevaplandı. Feyenoord yönetimi, "Size bu kadar koltuk veremeyiz. İsterseniz kale arkasından size yer verelim" diyerek Beşiktaşlı yöneticileri kızdırdı.
 
UEFA'YA ŞİKAYET EDİLDİ
 
Beşiktaş'ta Feyenoord'u UEFA'ya şikayet etti… Başkan Fikret Orman ise bu olayı öğrendikten sonra küplere bindi. Orman'ın yöneticilere, "UEFA olayı çözse bile bu konu burada kapanmaz. Verecekleri özel yemeğe katılmayacağız. Ellerini bile sıkmam" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler