Orduspor'un umudu var

Orduspor'da eski günlere dönmenin hayali kuruluyor. Başkan Yaşar Pamuk, kulübün düştüğü yerden kalkıp eski günlerine kavuşturacaklarını söyledi.   Pamuk,yaptığı açıklamada, bu sezonun hiç de istedikleri gibi geçmediğini söyledi.   Geride kalan sezonda hem

Orduspor'un umudu var
Orduspor'da eski günlere dönmenin hayali kuruluyor. Başkan Yaşar Pamuk, kulübün düştüğü yerden kalkıp eski günlerine kavuşturacaklarını söyledi.
 
Pamuk,yaptığı açıklamada, bu sezonun hiç de istedikleri gibi geçmediğini söyledi.
 
Geride kalan sezonda hem kadın basketbolunda hem de futbolda küme düştüklerini anımsatan Pamuk, ellerinden geleni yapmalarına rağmen başarılı olamadıklarını ve kulübün bu yaşananları hak etmediğini vurguladı.
 
Orduspor'un eski borçlarının çok fazla olduğu ve bunların kulübün belini büktüğünü ifade eden Pamuk, "Önce bu borçlarımızdan kurtulmaya çalışacağız. Ondan sonra da yarım asırlık bu kulübü yeniden şahlandıracağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.
 
Türkiye'de birçok takımın kötü günleri geride bırakıp yeniden çıkışa geçtiğini anlatan Pamuk, şöyle konuştu:
 
"Orduspor da neden aynı başarıyı göstermesin? O takımların yaptıklarını bizde yapabiliriz. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. İnşallah bu zor günlerin üstesinden gelip Orduspor'u düştüğü yerden kaldırıp yeniden eski günlerine kavuşturacağız."
 
Özellikle kadın basketbolunu gelecek sezon yeniden derleyip toparladıktan sonra 1. Lig'e çıkaracaklarını dile getiren Pamuk, bu kapsamdaki çalışmalara başladıklarını kaydetti.
 
Pamuk, zor günlerde yalnız kalmak istemediklerine işaret ederek, herkesi Orduspor'un çevresinde bir arada toplanmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor