Orduspor'un maçı İstanbul'da!

 Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Eskişehirspor ile oynayacakları sezonun ilk iç saha maçını, sahalarının bakımda olması nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacaklarını söyledi.Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım,

Orduspor'un maçı İstanbul'da!

 

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Eskişehirspor ile oynayacakları sezonun ilk iç saha maçını, sahalarının bakımda olması nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacaklarını söyledi.

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Eskişehirspor ile oynayacakları sezonun ilk iç saha maçını, sahalarının bakımda olması nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacaklarını bildirdi. 

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Ordu 19 Eylül Stadyumu'ndaki çalışmaların sürdüğünü anımsattı. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk iç saha maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verildiğini ifade eden Yıldırım, ''Maçın daha önce Giresun veya Samsun'da oynanması için federasyona başvuru gerçekleştirmiştik. Ancak her iki ilin stadı da değişik nedenlerden dolayı kabul görmedi. Biz de Orduspor taraftarının yoğunlukta olduğu İstanbul'da maçın yapılması için yazışmaları gerçekleştirdik. Sonuç olarak ligin ikinci haftasında sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor maçını, sahamız bakımda olduğundan İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor