Orduspor'un kombineleri çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un kulüp basın sözcüsü Murat Gürsoy, "Yeni sezonun kombine biletleri 15 Haziran'dan itibaren satışa çıkarılacak, kombine bilet fiyatları geçen sezona oranla biraz daha pahalı olacak" dedi.Gürsoy, taraftar

Orduspor'un kombineleri çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un kulüp basın sözcüsü Murat Gürsoy, "Yeni sezonun kombine biletleri 15 Haziran'dan itibaren satışa çıkarılacak, kombine bilet fiyatları geçen sezona oranla biraz daha pahalı olacak" dedi.

Gürsoy, taraftarların kombine biletlerin satışı ile ilgili sürekli kulübü aradıklarını ve bilgi almaya çalıştıklarını bu konuda yönetim ile ortak karar alarak kombineleri 15 Haziran'dan itibaren satışa sunmayı planladıklarını söyledi.

Toplam 11 bin 700 adet kombinenin satışa sunulacağını da ifade eden Gürsoy, şöyle devam etti:

"Kombineler ile ilgili şu anda çalışmalarımız sürüyor. Kombine bilet fiyatları geçen yılki fiyatlardan biraz daha pahalı olacak. Şu anda sadece protokol tribünün kombine bilet fiyatı belli oldu. Onu da sayın Valimiz Orhan Düzgün 20 bin TL olarak belirledi. Kendisi protokolün kombine biletlerini bizzat kendisinin satacağını ve kulübümüze gelir getirmek amaçlı bunu yapacağını söyledi. Diğer tribünlerin ise fiyatları aşağı yukarı belirlendi. Ancak ortada net bir rakam yok. Yeni sezonun kombineleri almak isteyen taraftarların T.C kimlik numarasını ve bir adet fotoğrafını da vererek kombinelerini alacaklar. Bu yeni bir uygulama. Kimse bir başka kişinin kombinesi ile maça giremeyecek. Herkes kendi kombine biletini kullanarak maçı izleyebilecek. Hedef, kombine biletlerinin tamamını satmak. Bank Asya 1. Lig'deyken kombinelerin büyük bir çoğunluğunu satmıştık. Bu sezon hepsini satmak istiyoruz. Bu konu da taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz. Yeni sezonda Ordu tam bir futbol şehri olacak. Lütfen herkes bunları düşünerek kombine alsın ve aldırsın."

Kombine biletlerin aynı zamanda Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacağını da vurgulayan Gürsoy, biletlerin Durugöl Tesislerinde, kulübe bağlı resmi store mağazasında ve bilet gişelerinde satılacağını da belirtti.

Gürsoy, kombine alan taraftarlara kredi kartı kolaylığı sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor