Orduspor'un idmanı gergin geçti

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Durugöl 2 nolu sahada gerçekleşen antrenman teknik direktör Uğur Tütüneker idaresinde yaklaşık 2 saat sürerken antrenman hayli ger

Orduspor'un idmanı gergin geçti

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl 2 nolu sahada gerçekleşen antrenman teknik direktör Uğur Tütüneker idaresinde yaklaşık 2 saat sürerken antrenman hayli gergin geçti.

Antrenmana düz koşu ile başlayan Ordusporlu futbolcular, daha sonra yarı sahada çift kale maçtı. Bu sırada bir pozisyonda topa koşmayan futbolcusu Ahmet Güven'e önce bağıran Tütüneker, ardından futbolcunun yanına giderek eliyle itip saha dışına gönderdi.

Diğer futbolculara da daha dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapan Tütüneker, ''Herkes kendini antrenmana versin, burada çocuk oyuncağı oynamıyoruz'' şeklinde uyarılarda bulundu.

Sık sık ikili mücadele nedeniyle sakatlıkların yaşandığı antrenmana sırtında ağrısı olduğu için katılmayan kaleci Fevzi'nin dışında tüm oyuncular katıldı.

ORDUSPOR VE ÜNYESPOR TARAFTARLARINDAN TAKIMA MORAL

Öte yandan Diyarbakırspor maçı öncesi Durugöl'e gelen bir grup Orduspor ve Ünyespor taraftarları takıma ve teknik heyete önce çiçek verdi ardından baklava ikram etti.

Taraftarlar adına bir konuşma yapan Mor-Şimşekler Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Altunbaş, ''Bu hafta Orduspor'a Diyarbakırspor karşısında güveniyoruz. İnşallah Diyarbakırspor'u yenip yeniden çıkışa geçeceğiz'' dedi.

Orduspor'a artık Ünyespor taraftarlarının da destek vereceğini belirten Altunbaş, ''Bu durum bizi çok sevindirdi. Ünyeli kardeşlerimizin bizimle birlikte hareket etmesi gücümüze güç katacaktır. Kendilerine Ünye'den gelerek takıma destek verdikleri için teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Orduspor'un Takım Kaptanı Volkan Arslan, ise hafta sonu sahalarında oynayacakları Diyarbakırspor'u yenmeyi hedeflediklerini söyledi.

Taraftarların takıma her hafta ilgisinin daha da arttığını söyleyen Arslan, ''İnşallah taraftarlarımızı sevindireceğiz. Belki bu maçta ben oynamıyorum, ama diğer bütün arkadaşlarımız elinden geleni yapacaktır'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor