Orduspor'un hedefi Avrupa

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki yıllarda Orduspor'un bayrağını Avrupa'da dalgalandırmak istediklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Kurduğumuz güçlü ve geniş

Orduspor'un hedefi Avrupa

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki yıllarda Orduspor'un bayrağını Avrupa'da dalgalandırmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Kurduğumuz güçlü ve geniş kadromuz önümüzdeki sürecin üstesinden gelecek güce sahiptir'' dedi.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, Orduspor Kulübü'nün taraftarlarıyla birlikte ilerleyen süreçte çok büyük sevinçler yaşayacağını söyledi.

Kulüp olarak bugüne kadar verilen sözleri yerine getirme gayretinde bulunduklarını ifade eden Türkmen, ''Orduspor büyük taraftarına yaşatacağımız daha çok büyük sevinçler var. Bugüne kadar verdiğimiz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Orduspor'un 10 haftada topladığı 17 puanla tüm Türkiye'nin takdirini kazandığını belirten Türkmen, şunları kaydetti:

''Ordusporumuz, 26 yıl sonra çıktığı Süper Lig'de geride kalan 10 haftayı beklenenin üstünde bir performansla tamamladı. Titizlikle kurulan güçlü ve geniş kadromuzla, 17 puan toplayarak tüm Türkiye'nin takdirini kazanmış durumdayız. Hedefimiz Süper Lig'i en iyi yerde tamamlamak ve önümüzdeki yıllarda Ordusporumuzun bayrağını Avrupa'da dalgalandırmaktır. Ayrıca 5 yıl içinde Süper Lig şampiyonluğunu yaşamak arzusundayız. Kurduğumuz güçlü ve geniş kadromuz önümüzdeki sürecin üstesinden gelecek güce sahiptir.''

Disiplinden kopmamaları gerektiğini vurgulayan Türkmen, ''Futbol 3 sonuçlu bir oyun. Süper Lig'de alınan her puanın altın değerinde olduğunu bilerek her maçımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Hocamıza ve futbol takımımıza güveniyorum. Büyük Orduspor taraftarımızla beraber çok büyük sevinçler yaşayacağız'' diye kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor