Ordusporun Galibiyet İsteği

 Maç hazırlıklarını tamamlayan mor-beyazlı ekip, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nden karayoluyla Samsun'a hareket etti. Kafile, buradan havayoluyla İstanbul'a gidecek.Yola çıkmadan önce gazetecilere açıklama yapan defans oyuncusu İbrahim Kaş, İstanbul Bü

Ordusporun Galibiyet İsteği

 Maç hazırlıklarını tamamlayan mor-beyazlı ekip, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nden karayoluyla Samsun'a hareket etti. Kafile, buradan havayoluyla İstanbul'a gidecek.

Yola çıkmadan önce gazetecilere açıklama yapan defans oyuncusu İbrahim Kaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet almak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

 "Bu maç, benim için Orduspor'daki ilk deplasmanım olacak. Geçen hafta son 10 dakika kala ilk defa şans buldum ve 3 puan geldi. Bundan dolayı çok mutluyum. Dün de doğum günümdü. Puan da benim için hediye gibi oldu. İnşallah İstanbul'daki deplasmandan 3 puanla döneriz. Çok iyi bir gidişat var. Bu güzel gidişatın devamını diliyorum."

 Karadeniz ekibinde sakatlığı bulunan Selçuk Şahin ile izinli olan Jean Jacques Gosso'nun İstanbul'a götürülmediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler