Orduspor'un başına kim geçecek?

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da basın sözcüsü Adem Türkmen, "Metin Diyadin ile ön görüşme yaptık, kendisinden cevap bekliyoruz" dedi.Mor-beyazlı takım, pazar günü iç sahada oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Vali Kemal Yazıcıoğlu Ordu

Orduspor'un başına kim geçecek?

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da basın sözcüsü Adem Türkmen, "Metin Diyadin ile ön görüşme yaptık, kendisinden cevap bekliyoruz" dedi.

Mor-beyazlı takım, pazar günü iç sahada oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde, yardımcı antrenör Sebahattin Albayrak yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana, sakatlıkları devam eden Ziya Alkurt ve Bilal Türkgüler katılmadı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Türkmen, Erkan Sözeri'nin takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilk görüşmeyi Metin Diyadin ile yaptıklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Metin hocamızla Ankara'da 3-4 saatlik fiki alışverişinde bulunduk. Ön görüşme yaptık, kendisinden cevap bekliyoruz. Konuşmamızda olumlu taraflar da vardı olumsuz taraflar da. Düşünmesi gerektiğini bize ifade etti. B planı, C planı hepsi bizim açımızdan var. Bizim amacımız herhangi bir hoca değil."

FİNALLERİN HOCASI METİN DİYADİN OLSUN İSİTYOURZ

Türkmen, Metin Diyadin'in daha önce Orduspor'da büyük başarılara imza atmış, final maçlarını iyi bilen bir teknik adam olduğunu belirterek, "Erkan hocamıza hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Takım olarak kendisiyle iyi bir trend yakaladık ama futbolda bunlar oluyor. Kamuoyu şu konuda bize inansın. Burada olması gereken hareket bu olduğu için yaptık. O yüzden herhangi bir hocanın gelmesini istemiyoruz, bildiğimiz, finallerin hocası Metin Diyadin olsun istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

YARDIMCI ANTRENÖR ALBAYRAK

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Orduspor'un antrenmanında takımın başında yer alan yardımcı antrenör Sebahattin Albayrak ise yaşanan olayların takım üzerinde bir olumsuzluk yaratacağını düşünmediğini dile getirdi.

Söz konusu sürecin daha önce birçok takımda yaşandığını anlatan Albayrak, şunları kaydetti:

"Sezon başından bu yana takımın içerisindeyiz. Takımın oluşma sürecinde yine buradaydık. Onun niçin diyaloğumuz çok farklı boyutlarda. Bazen yaşam koçu, bazen psikolog oluyoruz. Yani bütün işleri beraber yaptığımız için yine aynı mücadelemizi ortaya koyma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler