Orduspor'u spor kulübü yapacağız

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, ''Orduspor'u futbol kulübü değil, spor kulübü haline getireceğiz'' dedi. Türkmen, Orduspor çatısı altında farklı spor branşlarının olacağını söyledi. Bu spor branşlarıyla Orduspor'un adı

Orduspor'u spor kulübü yapacağız

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, ''Orduspor'u futbol kulübü değil, spor kulübü haline getireceğiz'' dedi.

Türkmen, Orduspor çatısı altında farklı spor branşlarının olacağını söyledi.

Bu spor branşlarıyla Orduspor'un adını her alanda duyurmaya çalışacaklarını belirten Türkmen, kulüp olarak artık sadece futbol ile anılmak istemediklerini vurguladı.

''Türkiye'deki birçok kulüp gibi biz de salon sporları başta olmak üzere birçok spor branşında adımızı duyurmak istiyoruz'' diyen Türkmen, şunları kaydetti:

''Şu anda yeni spor branşlarını Orduspor çatısı altına almayı başardık. Bu branşlar arasında başta basketbol, bisiklet, hentbol, tekvando ve judo gibi spor dalları var. Bu branşlarla 'Orduspor' adı altında yarışmalara ve liglere gireceğiz. Hedefimiz en kısa sürede bu branşları en üst seviyeye taşımak, özellikle basketbol takımımızın en kısa sürede en üst ligde yer almasını sağlamak. Bu potansiyel Ordu'da ve Orduspor'da var. Ordulu sporseverler zaten bu branşların olmasını en az bizim kadar istiyor. Biz kulüp olarak bunu başarmak istiyoruz. Hedefimiz Orduspor'u futbol kulübü değil, spor kulübü haline getirmek. Bunun için de düğmeye bastık.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler