Orduspor'u kaos etkiledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Sezonun ilk yarısında teknik direktör, oyuncu ve mali konularda yaşadığımız kaos, doğal olarak takımı olumsuz etkiledi" dedi. Türkmen, yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısında 16 maçta top

Orduspor'u kaos etkiledi
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Sezonun ilk yarısında teknik direktör, oyuncu ve mali konularda yaşadığımız kaos, doğal olarak takımı olumsuz etkiledi" dedi.
 
Türkmen, yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısında 16 maçta topladıkları 7 puanın kendileri açısından çok kötü bir tablo olduğunu vurguladı.
 
Orduspor'un Süper Lig'den düşen diğer takımların yaşadıkları sorunlara benzer sorunları yaşadığını anlatan Türkmen, puan tablosuna bakınca da bu gerçeğin görüldüğüne işaret etti.
 
Türkmen, geçen sezon Süper Lig'e çıkma fırsatını değerlendiremediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
 
"Biz böyle bir şeyi arzu etmemiştik ancak ilk yarıda teknik direktör, oyuncu ve mali konularda yaşadığımız kaos, doğal olarak takımı olumsuz etkiledi. Sonucunda 16 maç, 7 puan gerçekten çok kötü bir tablo. Şimdi biz Süper Lig'den düşen takımlar gibi ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Zaten puan tablosuna bakarsanız bu gözüküyor. Geçen sezon maalesef yakaladığımız büyük şansı değerlendiremedik. O açıdan bu yılın çok zor geçeceği belliydi. Tek bir sebebi olmamasına karşın başarısızlığın ana kaynağı ekonomik nedenlerdir."
 
- "Ziya Doğan hocamızla görüşeceğiz"
 
Sezonun ikinci yarısında kötü tabloyu iyiye çevirmeye uğraşacaklarını dile getiren Türkmen, teknik direktör Ziya Doğan'la bir araya geleceklerini belirtti. 
 
Türkmen, sorunlarından arınmış bir Orduspor oluşturmak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
 
"Sıkıntı yaratan oyuncu arkadaşlarla yollarımızı ayırdık ve ilk yarıyı bir şekilde tamamladık. Şimdi teknik direktörümüz Ziya Doğan ile bir araya gelerek devre arasında neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunacağız. Devre arasında transferin, özellikle iyi oyuncu bulmanın zorluğunu da iyi biliyoruz. Laf olsun diye transfer yapmaya kalkmak ayrı bir dert oluşturur. Bunların hepsini kendi aramızda değerlendireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor