Orduspor'de hedef "Direkt Süper Lig"

PTT 1. Lig'de 62 puanla 3. sırada yer alan ve zirve yarışını sürdüren Orduspor, geride kalan 6 maçını iyi sonuçlarla bitirmeyi ve sezonu ilk ikide tamamlayıp Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.Ligde yarın sahasında 1461 Trabzon'u ağırlayacak mor-beyazlılar, s

Orduspor'de hedef "Direkt Süper Lig"

PTT 1. Lig'de 62 puanla 3. sırada yer alan ve zirve yarışını sürdüren Orduspor, geride kalan 6 maçını iyi sonuçlarla bitirmeyi ve sezonu ilk ikide tamamlayıp Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Ligde yarın sahasında 1461 Trabzon'u ağırlayacak mor-beyazlılar, sezonu en az hata ile tamamlamayı ve play-off'a kalmadan Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Forvet oyuncusu Ziya Alkurt, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde final niteliğinde 6 maç oynayacaklarını söyledi.

 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını ifade eden Alkurt, "Gaziantep'e 3 puan için gitmiştik. Zor bir rakipti, onların da puana ihtiyacı vardı ama bizim daha çok vardı. Güzel bir oyun oynadık, 3-0 gibi net bir skorla ayrıldık" dedi.

1461 Trabzon karşılaşması için iyi hazırlandıklarını anlatan Alkurt, şöyle konuştu:

 "1461 Trabzon maçını düşünüyoruz, o maça odaklandık. Bu maçı da geçip yolumuza devam etmek istiyoruz. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bundan dolayı galip geleceğimizi düşünüyorum. Rakip kim olursa olsun inşallah sahadan 3 puanla ayrılırız. Önümüzde 6 final maçımız var. Bunları en iyi şekilde geçip ligi ilk ikide bitirmeyi ve Süper Lig'e çıkmayı istiyoruz. Play-off'u bir nebze garantiledik ama lige direkt çıkmak istiyoruz."

Kaleci Alişan Şeker de sahalarında kazanmak istediklerini belirterek, taraftarların kendilerine destek vermesini istedi. 

Dolu tribünler önünde oynamak istediklerini vurgulayan Şeker, Karadeniz derbisini taraftarların desteğiyle kazanmayı arzuladıklarını belirtti. 

Öte yandan mor-beyazlı ekibin, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor