Orduspor'dan flaş transfer!

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen Orduspor, transfer yasağının kalkmasıyla ilk flaş transferini gerçekleştirdi.Spor Toto Süper Lig'in çiçeği burnunda takımı Orduspor, geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde final oynayan Braga'

Orduspor'dan flaş transfer!

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen Orduspor, transfer yasağının kalkmasıyla ilk flaş transferini gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in çiçeği burnunda takımı Orduspor, geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde final oynayan Braga'nın sağ beki Miguel Garcia'yı transfer etti.

Orduspor'un resmi internet sitesinden açıklanan transferde Portekizli futbolcunun 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken oyuncunun ücreti hakkında bir açıklama yapılmadı.

Miguel Garcia Kimdir?
4 Şubat 1983 Mauro,Portekiz doğumlu oyuncu sağ bek olarak görev yapıyor. Futbola Sporting Lizbon takımın alt yapısında başladı ve burada bir süre oynadıktan sonra Sporting Lizbon A takımına yükseldi. 3 yıl Sporting A takımında oynadıktan sonra 2007 yılında İtalya’nın Reggina takımına transfer oldu. Burada 2 yıl oynadıktan sonra tekrar Portekiz’e geri döndü. Bu sefer adres Sporting Olhanense’dir. Burada 1 yıl oynadıktan sonra UEFA kupasında final oynayacağı Sporting Braga’ya transfer oldu. Braga’da başarılı bir sezon geçiren Garcia Portekiz liginde ve kupada toplamda 19 maça çıktı ve 1692 dakika süre aldı. Garcia ayrıca bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Lig’ inde toplam 15 maça çıktı ve 1300 dakika görev alır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor