Orduspor'dan FB'ye belgeli yanıt

Fenerbahçe Kulübü'nün Nedim Türkmen'den beklentisini dile getirmesinin ardından, Orduspor'un sarı lacivertli kulübe yanıtı gecikmedi.Orduspor Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün, "Sayın Türkmen'den beklentimiz, Ocak ayının 2. haftasında Kulüpler Birliği Vakfı'n

Orduspor'dan FB'ye belgeli yanıt

Fenerbahçe Kulübü'nün Nedim Türkmen'den beklentisini dile getirmesinin ardından, Orduspor'un sarı lacivertli kulübe yanıtı gecikmedi.

Orduspor Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün, "Sayın Türkmen'den beklentimiz, Ocak ayının 2. haftasında Kulüpler Birliği Vakfı'nın kendisine yazdığı mektubun içeriğini de paylaşmasıdır" açıklamasına cevap verdi.

Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle;

"Fenerbahçe Kulübünün Resmi İnternet Sitesinde Kulüp Başkanımız Sayın Doç.Dr.Nedim Türkmen ile ilgili yapılan açıklamada, Kulüpler Birliği tarafından 10 Ocak 2012 tarihinde gönderilen yazı'nın içeriğinin açıklanması istenilmektedir.

Başkanımız Sayın Türkmen'e, Kulüpler Birliği tarafından gönderilen yazı çeşitli yayın organlarında haber olmasına rağmen kamuoyunda algıyı yanıltacak bir şekilde yeni bir şeymiş gibi imalı açıklanması Fenerbahçe gibi köklü bir kulübe yakışmamaktadır.

Kulüp Başkanımız Sayın Türkmen, bugüne kadar her hangi bir kulübü hedef almadan, kulüp ismi vermeden 'Türk Futbolunun İstikbali için Şike Yapanın Cezasını Çekmesi' yönünde açıklama yapmasına rağmen Fenerbahçe Kulübünden yapılan yazılı açıklamayı hayretle takip ediyoruz.

Kulüp Başkanımız Sayın Türkmen, 9 Haziran 2011 tarihinde Basın Mensupları ile yaptığı toplantıda, Kulüplerin Ekonomik olarak yukarılara çıkmaları için Aziz Yıldırım'ı örnek almaları gerektiğini vurgulayarak, "Kulübümüzün ekonomisini eğer yukarılara taşımak istiyorsak her kulübün bana göre örnek aldığı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı örnek alması lazım, biz de sayın Yıldırım'ı örnek alarak ekonomimizi en yüksek yerlere taşımayı hedefliyoruz." demiştir.

Ayrıca sezon açılışımız için Fenerbahçe Kulüp Başkan Vekili Nihat Özdemir ve As Başkan Ali Koç ile görüşerek Fenerbahçe'yi Ordu'ya davet etmiş ancak o süreçte patlak veren Şike olayları nedeni ile program iptal edilmek zorunda kalınmıştır.

Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu 'Ordinaryüs' lakaplı Lefter Küçükandonyadis'un Orduspor'un bir dönem teknik Direktörlüğünü yapmıştır. Ayrıca Orduspor Yönetimi içerisinde Fenerbahçe kongre üyelerinin bulunmaktadır.

Orduspor Kulübünün, Fenerbahçe kulübüne verdiği değer ortada iken ve Fenerbahçe ile ilgili hiçbir sorununun olamayacağını açıkça görülmesine rağmen, Kulüp başkanımız Sayın Türkmen'i hedef alarak yapılan açıklamaya anlam verememekteyiz.

Kulüpler Birliği Yönetimi tarafından, Başkanımız Sayın Türkmen'e gönderilen yazı Bugün Gazetesinin 14 Ocak 2012 sayılı nüshasında 'Birlik Olup Suç Dediler' başlığı ile yayınlanmıştır. Yine defalarca başta internet siteleri olmak üzere spor programlarında da yer almıştır.

Başkanımız Sayın Türkmen'in, Türk Futbol tarihinde kara bir leke olarak duracak olan Şike ile ilgili onurlu ve dik duruşlu açıklamaları ne yazık ki bazı kesimleri rahatsız etmiş ve sürekli saldırılara uğramış, hedef gösterilmiştir.

İnanıyoruz ki gün gelecek Futbolumuz bu kara lekeden kurtulacak, onurlu ve dik duruş gösterenlerde tarih önünde alkışlanacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler