Orduspor'dan Çakma açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, basına yansıyan 'Çakma Orduspor' haberlerine açıklık getirildi.Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, takımının yaptığı hazırlık maçlarına yönelik iddialara iliş

Orduspor'dan Çakma açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, basına yansıyan 'Çakma Orduspor' haberlerine açıklık getirildi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, takımının yaptığı hazırlık maçlarına yönelik iddialara ilişkin, ''Hazırlık maçlarında oynattığımız futbolcular Orduspor'a denenmek için gelen genç futbolculardır'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, Orduspor'un hazırlık maçlarında başka kulübün futbolcularının oynatıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Hazırlık maçında oynayan futbolcuların Orduspor'a denenmek için gelen genç oyuncular olduğunu belirten Türkmen, şöyle devam etti:

''Orduspor olarak Hollanda ve Slovenya kamplarında toplam 7 hazırlık maçı oynayacağımız bu ülkelere gitmeden tarafımıza bildirildi.

Bu maçların hepsi ise İddaa'da yer alarak kulüplere gelir getirmesi planlanıyordu. Buradan gelecek gelirlerle de kamp masraflarımızı karşılamayı düşünmüştük.

Ancak Türkiye'de halen süren şike operasyonları nedeniyle Türk takımları bu İddaa'dan çıkarıldı. Biz de kulüp olarak İddaa'dan çıkarıldığımız için bu maçların bir ciddiyetinin kalmadığını düşündük. Dolayısıyla bu maçlarda as futbolcularımızı oynatmak yerine takıma denenmek için başka ülke ve kulüplerden gelen genç futbolcuları oynattık. Bu, çok normal bir şey. Kulüp olarak bu genç oyuncuları denemek zorundaydık ve bu maçlarda denedik. Hatta Ömer isminde bir genç oyuncu oynadığımız hazırlık maçında gol atarak kazanmamızı sağladı. Şu anda bile Bolu kampında bu maçlarda oynayan genç isimler yer almakta. Bunlardan birisi Orkun Balkon isminde bir oyuncu.

Orduspor olarak her şeyi kurallarına göre yaptık. Kural dışı hiç bir şey söz konusu değildir. Hazırlık maçlarında oynattığımız futbolcular Orduspor'a denenmek için gelen genç futbolculardır. Bunu herkes böyle bilsin.''

Türkmen, asılsız iddiaların Orduspor'u hedeflerinden hiçbir zaman yıldıramayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor