Orduspor'da yeni dönem

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor’da Arjantinli teknik direktör Hector Cuper kulüpten ayrılırken, yeni teknik direktör Cevat Güler, tesislere geldi. Teknik direktör Hector Cuper, Ordu’dan ayrılmadan önce futbolcular ve tesis çalışanları ile bi

Orduspor'da yeni dönem

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor’da Arjantinli teknik direktör Hector Cuper kulüpten ayrılırken, yeni teknik direktör Cevat Güler, tesislere geldi.

 Teknik direktör Hector Cuper, Ordu’dan ayrılmadan önce futbolcular ve tesis çalışanları ile bir araya geldi. Futbolculara son kez konuşan tecrübeli teknik adam, ayrılma kararını kendisi aldığını söyledi. Cuper, futbolculara gösterdiği saygıdan dolayı teşekkür ederken, “Gitme kararı özellikle benim kararım. Birçok şeyi değiştirebilecek biri vardır bu da antrenördür. Daha zamanınız var diye düşünüyorum. Yaşadıklarımız ile mutluyum istediğimiz sonuçları almasak da. Herkese teşekkür ediyorum. Herkesin gösterdiği saygı içinde teşekkür ediyorum. Umarım ki her şey yolunda gider” dedi.
Konuşmaların ardından kulüp binası çıkışında Orduspor Asbaşkanı Hasan Çebi, Cuper’e teşekkür ederek çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

Çebi, yaptığı kısa konuşmada, “Her şey için teşekkür ediyoruz. Kalbimiz sizinle beraber” derken, Cuper ise "Her şey için teşekkürler Büyün gösterilen sevgi ve saygı için teşekkür ederim. Herkes çok yardımcı oldu. Herkese selamlar ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştuktan sonra ekibiyle birlikte tesislerden ayrıldı.
Yeni teknik direktör Cevat Güler ise Cuper’in gitmesinin ardından futbolcular ile bir toplantı yaparak basına kapalı olarak ilk antrenmanına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler