Orduspor'da transfer şifresi; 1 hafta

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Bir hafta içerisinde takımın iskelet kadrosunu oluşturmayı planlıyoruz" dedi.Sözeri, yaptığı açıklamada, Orduspor'un yeni sezondaki kadrosunu oluşturmak için çalışmaların ve transferlerin sürdüğünü belirtti.Transfe

Orduspor'da transfer şifresi; 1 hafta

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Bir hafta içerisinde takımın iskelet kadrosunu oluşturmayı planlıyoruz" dedi.

Sözeri, yaptığı açıklamada, Orduspor'un yeni sezondaki kadrosunu oluşturmak için çalışmaların ve transferlerin sürdüğünü belirtti.

Transferlerin büyük bir titizlikle devam ettiğini anlatan Sözeri, "Açıkçası futbolcuya imza attırmadan da isim açıklamak istemiyoruz" diye konuştu.

Sözeri, şunları kaydetti:

"Bir hafta içerisinde takımın iskelet kadrosunu oluşturmayı planlıyoruz. Daha önce isimlerini açıkladığımız bazı oyuncularda sorun yaşadık. Yeniden aynı sorunu yaşamamak için isim açıklamayı doğru bulmuyoruz. Şu iyi bilinmeli ki transfer çalışmaları bütçemiz doğrultusunda devam ediyor. Hem yerli hem de yabancı oyuncuların takıma kazandırılması için uğraşıyoruz. İnşallah güzel bir kadro oluşturup yeni sezona öyle başlayacağız. Temmuz ayının ilk haftasında yeni sezonun çalışmalarına başlayacağız. İlk antrenmanımız 4 Temmuz'da Durugöl Tesislerinde olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler