Orduspor'da Trabzon'a hazırlık

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Jean Jacques Gosso ile saka

Orduspor'da Trabzon'a hazırlık

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. 

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Jean Jacques Gosso ile sakatlığı bulunan Fatih Tekke, Bogdan Stancu ve Numan Çürüksu katılmadı. Antrenmana koşu ile başlayan mor-beyazlı oyuncular, pas ve şut çalışmasıyla idmanı sürdürdü. 

 

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Cuper, sezonun son maçı olan Trabzonspor karşısında galibiyet almak istediklerini söyledi. 

Hafta sonu oynanan Galatasaray maçında Orduspor'un az pozisyona girmesinden dolayı üzüldüğünü ifade eden Cuper, şöyle konuştu: 

 

''Açıkçası Galatasaray maçında, başımıza bunların geleceğini biliyorduk ama bu kadar az pozisyona gireceğimizi tahmin etmiyordum. Bu benim açımdan üzücü oldu. Bununla ilgili çalışmalar da yaptık. Oyuncularımı da uyarıyordum. Çünkü yaptıkları iyi şeyler de vardı. Biz de bunun üzerine çalıştık ama maçta istediğimiz gibi cevap veremedik. Kişisel hatalar da yaptık. Ama beni maçla ilgili en çok üzen, Galatasaray'ın yaptığı ataklara cevap verememek oldu. Çok az pozisyona girdik.'' 

Takımın başına geçtiği dönemi değerlendiren Cuper, ''Geldiğim günden bu yana oynadığımız bütün maçlarda, hiçbir takım Orduspor'a bariz anlamda üstünlük kuramadı. Kaybettiğimiz maçlar da buna dahil'' dedi. 

 

Cuper, Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, şunları kaydetti: 

''Trabzonspor maçı, ligin son maçı. Şöyle de bir gerçek var, biz ligde kaldık, play-off'a da katılma şansımız yok ama bu hafta bizim üzerinde çalışacağımız şey, tekrar kazanma ruhudur. Oyuncularıma kazanma ruhunu aşılayacağım. Çünkü evimizde ve güçlü bir takıma karşı oynayacağız. En azından sezona, taraftarlarımızın önünde ve güzel bir galibiyetle veda etmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor