Orduspor'da şans her geçen gün azalıyor

 Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Beşiktaş maçından istediğimiz puanları alarak umudumuzu son maça kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.      Yıldırım,yaptığı açıklamada, ligde kalma adına son şanslarını kullanacaklarını söyledi.      Sözün artı

Orduspor'da şans her geçen gün azalıyor

 

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Beşiktaş maçından istediğimiz puanları alarak umudumuzu son maça kadar sürdürmek istiyoruz" dedi. 
     
Yıldırım,yaptığı açıklamada, ligde kalma adına son şanslarını kullanacaklarını söyledi. 
     
Sözün artık futbolcularda olduğunu belirten Yıldırım, "Yöneticiler olarak her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Teknik ekip ve futbolcular da bunun farkında. Dolayısıyla bu hafta Beşiktaş maçından istediğimiz puanları alarak umudumuzu son maça kadar sürdürmek istiyoruz. Çünkü dört maç kaldı, şansımız her geçen gün azalıyor. Ümit ediyorum ki bu maçta en uygun skoru alacağız" diye konuştu. 
     
"Gittiğimiz yol kötü değildi"     
     
Yıldırım, futbol mantığı içinde bakıldığında sezon başında teknik ekip konusunda yanlış yaptıklarını düşünmediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: 
     
"Hector Cuper dünyada bilinen bir teknik adamdı. Futbol mantığı içinde yanlış isim değildi. Sezon başında da gittiğimiz yol kötü değildi ama maalesef istediğimiz sonuçları alamadık, istemesek de taraftarlarımızı üzdük." 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler