"Orduspor'da kriz aşılacak"

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Benim olduğum yerde hiçbir oyuncum para pul için kulübünü terk etmez" dedi. Yılmaz,  yaptığı açıklamada, Orduspor'un içerisinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini belirterek, yaşanan maddi krizin çözüleceğine inan

"Orduspor'da kriz aşılacak"

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Benim olduğum yerde hiçbir oyuncum para pul için kulübünü terk etmez" dedi. 

Yılmaz,  yaptığı açıklamada, Orduspor'un içerisinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini belirterek, yaşanan maddi krizin çözüleceğine inandığını söyledi.

Hiçbir futbolcunun kulüpten son ana kadar ayrılmayacağını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Orduspor'un maddi kriz yaşadığı ortadadır. Herkes gibi bizler de gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Herkes tarafından şunun bilinmesini isterim ki benim olduğum yerde hiçbir oyuncum para pul için kulübünü terk etmez. Oyuncularımın tamamı böyle karakterli insanlardır. Hepsi bu terbiyeyle yetişmiş profesyonel oyunculardır. Son ana kadar beklemesini bilirler. Orduspor da çok büyük bir camiadır. Bu sorunun üstesinden geleceğini biliyoruz. İnanıyorum ki Orduluların desteği ile bu sorun kısa sürede çözülecektir."

Orduspor'un Samsunspor ile yaptığı hazırlık maçını da değerlendiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu maça bilindiği gibi ciddi sıkıntılarımız olmasına rağmen çıktık. Buna rağmen iyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum. Bütün oyuncularıma forma şansı verdim. Eksiklerimizi daha iyi gördük. Burada önemli olan futbolcularımızın Ordululara verdiği mesajdır. Bu zor şartlar altında Samsun'a giderek maça çıktılar. Onların bir kez daha alınlarından öpüyorum. Şimdi futbolcularımın Ordululardan bir isteği var. Bir an önce Ordulu iş adamlarının devreye girerek bu sorunu çözmelerini bekliyorlar. Lütfen, bizler de rica ediyoruz. Bu sorun ancak böyle çözülür. Bu konuda destek bekliyoruz."

Yılmaz, taraftarlara da çağrıda bulunarak kulüp tarafından başlatılan "Orduspor için 1 forma da sen al" kampanyasına destek olmalarını istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor