Orduspor'da hedef yeniden Süper Lig

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr. Nedim Türkmen ve yöneticiler Ordu Valisi Kenan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Süper Lig’in çok adaletsiz bir lig olduğunu belirtirken, yaptığı konuşmada, “Biz 26 yıl sonra Orduspor’u Süper Lig’

Orduspor'da hedef yeniden Süper Lig


Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr. Nedim Türkmen ve yöneticiler Ordu Valisi Kenan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.


Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Süper Lig’in çok adaletsiz bir lig olduğunu belirtirken, yaptığı konuşmada, “Biz 26 yıl sonra Orduspor’u Süper Lig’e çıkarttık. Maalesef ikinci yılda bir alt lige düştük. Yukarıda çok adaletsiz bir lig var. Bu ligde tutunmak çok zor. Bütçeler çok yüksek, 300 milyon TL’lik takım ile 30 milyon TL’lik takım yarışıyor. Ama özellikle geçen sezon ve bu sezon Ordu’nun tanıtımı anlamında, Orduspor’un misyonu anlamında çok önemli şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Biz bunu yol kazası olarak değerlendiriyoruz. Artık kimse 26 yıl önce süper ligde oynamıştık demeyecek. Biz bir an önce bu sezon hep beraber yaptığımız kadro ile el birliği ile tekrar süper lige çıkartmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz Orduspor’u Süper Lig'de tutabilseydik her şey daha güzel olacaktı. En kısa sürede tekrar yerine koyacağız. Biz uçağın ucunu yukarıya kaldıracağız. Tekrar en kısa sürede süper lig’e döneceğiz” dedi.


Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Orduspor’un bu sezon Süper Lig’e veda etmesinden dolayı üzüntü duyduğunu ifade ederken, Orduspor’un tekrar Süper Lig’e çıkması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor