Orduspor'da hedef 10 bin üye

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, kulübe yeni üye kazandırılması yönde çalışma başlattığını duyurdu. Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp üyeliği ile ilgili taraftarlara çağrı yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verild

Orduspor'da hedef 10 bin üye

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, kulübe yeni üye kazandırılması yönde çalışma başlattığını duyurdu. 

Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp üyeliği ile ilgili taraftarlara çağrı yapıldı. 

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Orduspor Kulübü, kuruluşundan günümüze kadar taraftarlarının desteği ile birçok başarının altına imza atmış ve yaklaşık yarım asırlık bir dönemi geride bırakmıştır. Geride kalan dönem içinde, tribünleri doldurarak Ordusporumuzu destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarımızın daha fazla söz sahibi olması için yeni bir çalışma başlatıyoruz. Taraftarlarımızdan gelen talepler üzerine yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, artık isteyen taraftarlarımız Orduspor resmi internet platformu www.orduspor.org.tr üzerinden Orduspor Kulüp üyeliği başvurusu gerçekleştirebilecek. İsteyen taraftarlarımız internet üzerinden artık kulüp üyesi olabilir, aidatını ödeyebilir ve gerçekleştirilecek kongrelerde oy kullanabilir. Taraftarlarımızın yapması gereken üye giriş aidatını yatırdıktan sonra, sitemizdeki online başvuru formunu doldurmasıdır."

Hedefin 10 bin üyeye ulaşmak ve bir sonraki kongreyi Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirmek olduğu kaydedilen açıklamada, "Unutulmasın ki, Orduspor'un sahibi taraftarlarımızdır" ifadesi kullanıldı.

Öte yandan, üye giriş aidatının 200 lira, yıllık üye aidatının ise 150 lira olarak belirlendiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler