Orduspor'da Diyadin damgası

 Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, mor-beyazlı takımın başında çıktığı 10'u Bank Asya'da ve 6'sı Süper Lig'de olmak üzere 16 resmi lig karşılaşmada sadece 1 yenilgi gördü.Geçen sezon Bank Asya 1. Lig'in 26. haftasında

Orduspor'da Diyadin damgası

 

Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, mor-beyazlı takımın başında çıktığı 10'u Bank Asya'da ve 6'sı Süper Lig'de olmak üzere 16 resmi lig karşılaşmada sadece 1 yenilgi gördü.


Geçen sezon Bank Asya 1. Lig'in 26. haftasında İstanbul'da oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren Kartalspor karşılaşmasının ardından görevi bırakan Uğur Tütüneker'in yerine Orduspor'un başına geçen Metin Diyadin, Bank Asya'da mor-beyazlı takımın başında çıktığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 galibiyet alarak takımını Play-Off'a taşıdı. Play-Off'ta ise 2 galibiyet ve bir beraberlik gören Diyadin, Orduspor'un 26 yıllık hasretine de son verdi.

6 MAÇTA TEK MAĞLUBİYET
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Orduspor, Fenerbahçe'ye deplasmanda mağlup olunca Metin Diyadin'de mor-beyazlı takımın başında ilk mağlubiyetini aldı. Ancak daha sonra oynanan 5 lig karşılaşmasında mor-beyazlı ekip 3 galibiyet ve 2 beraberlik alma başarısı gösterdi ve ligin ilk 6 haftasında topladığı 11 puanla 5.sıraya yerleşti.

Teknik Direktör Metin Diyadin, şu ana kadar Orduspor'un başında 10'u Bank Asya'da ve 6'sı Süper Lig'de olmak üzere 16 resmi lig karşılaşmasına çıkarken, bu karşılaşmalarda sadece bir kez mağlubiyet üzüntüsü yaşadı. Diyadin yönetimindeki mor-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda sahadan 8 kez galibiyetle ve 7 kez de beraberlikle ayrıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor