Orduspor'da bir yönetici istifa etti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un yönetim kurulu üyelerinden Dış İlişkilerden Sorumlu Almanya Temsilcisi Turan İşleyen istifa ettiğini bildirdi.İşleyen, Orduspor Kulübü'ne gönderdiği istifa dilekçesinde, '''Orduspor yönetiminde son zamanlarda deği

Orduspor'da bir yönetici istifa etti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un yönetim kurulu üyelerinden Dış İlişkilerden Sorumlu Almanya Temsilcisi Turan İşleyen istifa ettiğini bildirdi.

İşleyen, Orduspor Kulübü'ne gönderdiği istifa dilekçesinde, '''Orduspor yönetiminde son zamanlarda değişen şartlar ve camiamızda gelişen üzücü olaylardan ve ayrıca yurt dışında yürütmekte olduğum özel işlerimden dolayı Orduspor'a daha fazla yararlı olamayacağım için zor da olsa yönetim kurulu üyeliğimden istifa etmek zarureti hasıl olmuştur. Bu nedenle tüm görevlerimden istifa ediyorum'' dedi.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen ise, Almanya temsilcisi Turan İşleyen'in istifasını kabul edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor