Orduspor'da 2. Diyadin dönemi

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Teknik Direktör Metin Diyadin ile devam kararı aldığını duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ve Teknik Direktör Metin Diyadin'in İstanbul'da bir araya geldiklerini bel

Orduspor'da 2. Diyadin dönemi

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Teknik Direktör Metin Diyadin ile devam kararı aldığını duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ve Teknik Direktör Metin Diyadin'in İstanbul'da bir araya geldiklerini belirtildi.

Açıklamada, ''Yapılan toplantıda, tarafların karşılıklı görüşmeleri sonucunda Metin Diyadin ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varılmıştır. Metin Diyadin 1 yıl için daha Orduspor'un teknik direktörü oldu. Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor